Producătorul uşilor invizibile

Alegeţi uşile pentru interiorul dumneavoastră sau comandaţi uşi cu design individual
PRODUCEM ÎN 10 ZILE

Avantajele uşilor invizibile

Se contopesc în totalitate cu peretele
Uşile cu toc ascuns sau cum se mai numesc uşile invizibile se pot contopi în totalitate cu culoarea peretelui dtra. Acest fapt nu doar măreşte vizual spaţiul ci este şi foarte modern.
Nu necesita mult spaţiu
Datorită faptului că uşile invizibile nu au ancadrament, ele pot fi instalate chiar și în cel mai îngust loc - unde nu pot fi instalate cele obișnuite.
Spaţiul gol pentru pătrunderea luminii mărit
Datorită faptului că cutia uşilor date este încadrată în perete, practic invizibilă, cînd uşa este deschisă prin spaţiul gol pătrunde mai multă lumină.
Potrivit pentru golurile cu dimensiuni nestandard
În cazul montărilor complicate, uşile cu toc ascuns cel mai des sunt unica soluţie. Spaţiul sub scară, mansarde cu tavan înclinat, cele mai nestandarde goluri pot fi camuflate cu o uşă invizibilă
Varietate de finisaj
Un mare avantaj al ușilor invizibile este varietatea de finisaje. Puteți să o dizolvați complet în spațiu și să nu vă faceţi griji că pânza nu se va potrivi la culoare sau stil cu interiorul din jur. Dacă ușa este invizibilă, aceasta poate fi acoperită cu același tapet vopsibil ca peretele.
Tendință nouă în design
Ne-am obișnuit mult timp cu faptul că ușa este unul dintre elementele cheie din interiorul camerei. Dezvoltarea tehnologiei a făcut posibilă crearea unei uși exclusive încastrate care repetă decorul general al pereților.
Despre companie
Compania noastră Alanar-Grup SRL şi-a început activitatea în anul 2011, în calitate de reprezentant oficial al fabricii "Dveri Belorussii".

Timp de 9 ani, noi am deschis 12 saloane pe teritoriul Moldovei şi Transnistriei.
În 2019, am lansat propria noastră producție inovatoare de uși invizibile sub marca IDS - InovationDoorsSistems.

Cu ce se ocupă compania noastră?

Noi folosim o varietate largă de materiale pentru producerea uşilor de diferite dimensiuni - de la mărimi standarde de la 2 metri pâna la 3 şi mai mult. Pentru fabricare uşilor invizibile, noi utilizăm tehnologii unice, inovative şi patentate.

Suntem capabili să realizăm orice idei de proiectare și dorințe ale clientului. Suntem într-un pas cu noile tendinţe!

De ce suntem aleşi anume noi?

Noi efectuăm lucrarile calitativ, sigur şi operativ (termenul de efectuare a comenzii este de pînă la 2 săptămîni).
Pentru producerea ușilor noastre, folosim o varietate mare de materiale, cum ar fi: gresie porțelanată, oglindă, sticlă în orice culoare RAL, panouri HPL, lamele de stejar.
Specialiștii noștri pot efectua orice dorinţă non-standard a clienților, în ceea ce privește materialele, înălțimea și designul.
Aveţi nevoie de consultaţie?
Introduce-ţi datele Dtră: