Compania noastră garantează un aspect excelent, cu păstrarea tuturor funcțiilor operaționale ale produselor, timp de 36 de luni de la data livrării.

Garanţie şi condiţii de deservire

Cazul este recunoscut ca garanție:
(la exploatarea corectă, respectând tehnicile de instalare și asamblare)
  • la schimbarea geometriei;
  • în cazul deformarii construcţiei;
  • în caz de delaminare și fisuri în furnir cu o lățime mai mare de 1 mm.
Cazul NU este recunoscut ca garanție:
(și va anula garanția)
  • în cazul în care ușa are defecte mecanice, care au apărut ca urmare a efectelor mecanice.
Un exemplu ar fi orice pagubă cauzată chiar de consumator ca urmare a nerespectării exploatării ușii;

  • datorită modificărilor de proiectare, modificărilor dimensiunilor foii ușii setate de producător, prin tăierea acesteia în înălțime și / sau lățime;
  • dim motivul încălcării secvenței procesului tehnologic de realizare a lucrărilor de finisare internă (lipirea tapetului, tencuirea pereților, așezarea plăcilor etc.). Reclamațiile pentru ușile instalate în astfel de spații nu sunt supuse examinării, iar cumpărătorul este singurul responsabil pentru menținerea proprietăților externe și operaționale ale bunurilor achiziționate;
  • instalarea incorectă a ușii care încalcă tehnologia de instalare, cu utilizarea incorectă a sculelor, precum și funcționarea necorespunzătoare a ușii.
Un exemplu de funcționare necorespunzătoare este absența dispozitivelor de închidere a ușilor speciale care limitează mișcarea ușii la deschidere și, ca urmare, deteriorarea foii ușii ca urmare a lovirii de perete.
Important:
Garanția este valabilă dacă aveți documente de plată (bonul) și factura originală cu ştampila companiei vânzătorului.
Dacă cazul este recunoscut ca garanție, reparația va fi efectuată gratuit.
Cumpărătorul are dreptul de a schimba bunuri de bună calitate în termen de 14 zile, cu excepția datei de cumpărare.
Schimbul de bunuri de bună calitate se efectuează dacă produsul nu a fost utilizat și dacă se păstrează proprietățile iniţiale de fabrică ale ambalajul, etichetele și documentul de plată.
Recomandări pentru exploatarea, depozitarea și instalarea blocurilor de ușă
Durata de viață a ușii depinde de condițiile de respectarea recomandărilor de funcționare ale produsului, în conformitate cu și implementarea tuturor recomandărilor de instalare și întreținere.

Ușile necesită o atitudinea corectă și pentru o durabilitate excepțională și păstrarea proprietăților estetice, trebuie respectate următoarele reguli de transport, depozitare și instalare a blocului de ușă:
Instalarea unității de ușă trebuie efectuată numai de personal instruit și calificat.
Ușile trebuie protejate de lumina directă a soarelui, de temperaturile ridicate și de umezeală.
Nu este permisă punerea pînzei de sticlă sau oglindă pe podea sau pe altă suprafață de susținere fără a utiliza un suport de cauciuc sau alt suport care să asigure siguranța produsului.
Ușile pot fi mişcate doar ridicate sau prin mijloace mecanice (cărucioare etc.). Nu se permite deplasarea prin tragere.
Instalarea unității de ușă trebuie efectuată într-o încăpere cu umiditate normală, în care să nu existe aer uscat excesiv sau o temperatură ridicată.
Este recomandat să puneți ușa în cameră unde vor fi instalate timp de 3-4 zile pentru a egaliza parametrii de umiditate și temperatură.
Ușile ar trebui să fie exploatate în încăperi interioare cu o umiditate a aerului de cel mult 65% la o temperatură de 15C la 40C.
În timpul exploatării ușilor, cadrelor, nu trebuie utilizate metodele mecanice sau chimice, care pot cauza deteriorarea acestora.
Respectarea regulilor de mai sus garantează funcționarea pe termen lung și fără probleme a uşilor, precum și aplicarea condițiilor de deservice conform garanției.
În timpul exploatării, este de dorit să aveți grijă de uși și să le tratați cu lacuri speciale, ceea ce îmbunătățește aspectul și crește durabilitatea de funcționare.
Suprafețele de sticlă și ușile cu oglindă trebuie șterse cu o cârpă moale sau un burete, folosind un produs de curățat pentru sticlă. Înainte de a utiliza fondurile, trebuie să citiți instrucțiunile de utilizare.
Pentru îngrijirea elementelor din lemn, metal, gresie-porţelanată este necesar să utilizaţi soluţii speciale, destinate special acestor scopuri.
Pentru îngrijirea elementelor decorative (model mat sau vitraliu, suprafețe vopsite), este necesară curățarea uscată sau umedă cu o cârpă moale, fără utilizarea de agenți de curățare chimici activi.
Atenţie!
Când utilizați produse din sticlă, rețineți că prezența fisurilor în produsele din sticlă prezintă un risc de rănire. Prin urmare, în caz de deteriorare a produselor din sticlă sau oglindă, se recomandă insistent abandonarea utilizării ulterioare a produsului.