Despre companie

InovationDoorsSistems
mun.Chişinău, bd. Dacia 60/5 of.115г
Cod fiscal: 1011600002856
TVA: 0307598
IDS este o marcă de uși invizibile de la compania Alanar-Grup SRL.

Alanar-Grup SRL și-a început activitatea în anul 2008 ca distribuitor oficial al companiei Dveri Belorussii.

Timp de 12 ani, compania a reușit să deschidă mai mult de 12 saloane. În 2019, am lansat propria noastră producție inovatoare, modernă, de uși invizibile.
Ce facem noi?
Producem uși invizibile folosind tehnologii unice, inovatoare, brevetate (patentate). Folosim o mare varietate de materiale pentru orice dimensiune a golului - de la uși standard de 2 metri până la 3 m și mai mult. Toate invenţiile sunt personale, ceea ce este confirmat cu brevete (patente) corespunzătoare.
De ce să ne alegeți anume pe noi?
Efectuăm munca în mod eficient și calitativ la un cost competitiv. Producția ușilor durează până la 2 săptămâni.

Folosim diverse materiale, precum: gresie porțelanată, oglindă, sticlă în orice culoare RAL, panouri HPL. Putem realiza soluții non-standard în ceea ce privește materialele și înălțimea.

Producţia

Am creat o fabrică cu propria noastră filozofie, combinând stilul individual, calitatea înaltă și inovația.

Toate ușile sunt fabricate cu echipamente italiene. În producție, folosim materiale sigure și ecologice care garantează rezistența foii ușii, rezistența la impact, izolarea fonică, mirosurilor și deschiderea / închiderea silențioasă a ușii.

Suntem siguri că rezultatele pot fi obţinute prin combinarea unei abordări industriale care asigură precizia, fiabilitatea și reproductibilitatea cu arta artizanală tipică Italiei, care creează o frumusețe atemporală unică.

Este benefic să colaborezi cu noi

Producție tehnologică proprie
Tehnologia de producție brevetată (patentată) permite obținerea ușilor de cea mai înaltă calitate. Producția ne permite să realizăm orice ușă invizibilă proiectată de designer.
Operativitatea realizării comenzilor
Comenzile sunt realizate rapid - pîna la 2 săptămîni
Abordare individuală
Vom putea oferi clientului atât ușile standard, cât și personalizarea completă, cu posibilitatea de a alege diferite materiale, culori, metode de deschidere.
Deservire excelentă și servicii post-garanție
Livrăm și montăm uși. Oferim o garanție de 3 ani. Oferim un manager dedicat designerilor și partenerilor.